Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги коментира равенството 3:3 като гост на

...
Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги коментира равенството 3:3 като гост на
Коментари Харесай

Симоне Индзаги: Да имаме такава възможност и да я пропуснем... Жалко

Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги разяснява равенството 3:3 като посетител на Барселона.

" Има страдание у мен. Да ни се даде такава опция да държим последния късмет в ръцете си, а ние да го пропуснем... С успеха ние щяхме да се класираме предварително за идната фаза, а в този момент би трябвало да играем още два мача. Но пък направихме два мача с Барселона, които ще останат в съзнанието на хората, два мача с отпечатък върху футбола.
 Симоне Индзаги се надява на ново начало за Интер
Симоне Индзаги се надява на ново начало за Интер

" Играхме с експанзия и увереност "

" Изиграхме страховит мач, искахме да пренапишем историята на Интер. Щяхме да създадем изключителна стъпка, в случай че с една такава победа се бяхме класирали предварително. Но в този момент би трябвало да създадем тази последна стъпка пред нашите почитатели против Виктория (Пилзен), разяснява още треньорът във връзка идващите мачове в шампионата, които ще се играят на 26-и октомври.

" Но поздравих момчетата за представянето против тим, който постоянно е бил големина. Много създадохме, дружно се защитавахме и пред нашата врата. Наложи ни се да играем рисковано, откакто изоставахме в резултата, само че това го правихме до самия край. Смятам, че имахме положения и при 0:0, тъй че имаме право да съжаляваме за пропуснатата победа, приключи Индзаги.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР